Toeristisch Recreatief Beheer Hattem
© copyright  TRB BV 2014 - Toeristisch Recreatief Beheer BV - Verlengde Parklaan 14- 8051 VB - Hattem - bert.dopmeijer@trbeheer.nl

Haalbaarheidsonderzoeken  “Wat gaan we doen?“

In de ontwikkeling van recreatiebedrijven kan Toeristisch Recreatief Beheer u ondersteunen met het samenstellen van een haalbaarheidsonderzoek eventueel in combinatie met een A3-beeldvisie van het plan. Het haalbaarheidsonderzoek omvat de transparantie van de volgende onderdelen; stichting-, bouw-, verkoop-, verhuur-, beheer en exploitatie van het project. Dit wordt onderbouwd met rekenkundige modellen en heldere adviezen. De juiste samenhang en voortijdige afstemming tussen de verschillende onderdelen minimaliseert faalkosten van een project. Voor elk project wordt een heldere offerte per onderdeel aangereikt. Vraag?               

Beheer, exploitatie, ict, marketing, social media en financiële

vraagstukken “Hoe gaan we het doen?”

Na de ontwikkeling of upgrading van een recreatieobject ontstaan vraagstukken over de exploitatie van het project. Toeristisch Recreatief Beheer biedt ondersteuning in bovengenoemde onderdelen. Daarvoor werkt zij nauw samen met experts uit de recreatiebranche. Deze samenwerking is verenigd onder de naam 4-holiday. De deelnemende partijen “spreken de taal” en vullen elkaars diensten nauwvullend aan. Juiste adviezen voor structurele bedrijfsinrichting. Een slim parkmanagement met winst door synergie. Heeft u hierover vragen, contact ons.   Vraag?               

Project- Interimmanagement, consultant

Voor uw projecten kan het zijn dat een tijdelijke ondersteuning is gewenst, vervanging van huidig management door bijvoorbeeld uitval, ondersteuning bieden middels coaching, fungeren als klankbord of deelname in project bouwteam voor praktisch bedrijfskundige adviezen. Toeristisch Recreatief Beheer kan uw exploitatie doorlichten en u voorzien van heldere exploitatie adviezen. Wilt u hierover meer informatie, contact ons. Vraag?             
Contact ons Contact ons Contact ons Expertise Welkom Activiteiten Producten Expertise Projecten Contact Expertise